I55 American Bár& Étterem

Budapesten járva mindenképp érdemes a város éjszakai életét megismerni, erre számos lehetőség kínálkozik. A népszerű romkocsmák mellett ír pubok, sport bárok várják a látogatókat. A sport bárokat kifejezetten a sportrajongók számára alakították ki, a nagy képernyőkön, és kivetítőkön az aktuális sportesemények nyomon követhetők.

Az I55 American Bár& Étterem az 05. kerületben az Alkotmány utca 20. szám alatt található. A bár a város központi helyén, jól megközelíthető helyen van és igen kedvelt a sport és szórakozás kedvelői körében. A bár és étterem tulajdonosait az Amerikában szerzett élményeik befolyásolták, és az ott tapasztaltakat felhasználva alakították ki a hely jellegét. A nevét az Interstate 55 jelzésű autópályáról kapta, és az amerikai nagyvárosok hangulatát is íz világát kívánja szemléltetni.

A 2018-ban nyitott étterem jellegzetes amerikai stílusú dekoráció otthonos légkört biztosít akár egy kellemes vacsorához, de egy szurkolással egybekötött sörözéshez is. A kínálatban az összes népszerű amerikai ételből és italból van választék, a speciális deep dish pizzától a nachos tálig, de különböző hamburgerek, BBQ ételek széles választéka is elérhető. Hetente más izgalmas menüválasztékot biztosítanak, amelyek kézműves amerikai ételekből állnak.

I55 American Bár

Az I55 American Bár& Étterem minden nap nyitva van, 11:30 és 23:30 között.

Az étteremben a nagyképernyőn a Super Bowl mellett egyéb fontos sportesemények tekinthetők meg, és például a híres Kentucky Derby ideje alatt a híres itala a Mint Julep, kedvezménnyel vásárolható meg.