Medencefedés három korszerű típusa

Arról már több cikk is megjelent korábban, hogy mi pontosan a medencefedés fő előny és hátránya, de arról már kevesebbet cikkeztek, hogy milyen különféle típusú megoldások léteznek az eltérő igényekre és házak, azok környezetének, illetve a medencéknek különféle adottságaira. Rövid írásunkban, az Alukov.hu segítségével bemutatunk három korszerű medencefedési típust.

Ravena medencefedés

A Ravenna medencefedés azoknak egy tökéletes megoldás, akik a funkcionalitás mellett az esztétikai megjenesét is rendkívül fontosnak tartják. A Ravenna formatervezése az íves elemek és a függőleges falak tökéletes kombinációja. Ez bizosítja, hogy gyakorlatilag a medence körüli tér három különböző oldala is tökéletesen hasznosul. A Ravenna medencefedés egy tökéletes termék, ha olyan kombinációt keresünk, ahol a medencefedés belesimul a környező épületek vagy falak szerkezetébe.

Ravena medencefedés

Olympic medencefedés

Hasonlóan esztétikus megoldást kínál az Alukov másik magas típusú medencefedése, az Olympic medencefedés. A terméket eredetileg a görögországi olimpia idején dobták piacra, kivitelezésében, anyagfelhasználásában kifejezetten a prémium kategóriába sorolható. Kinézetében, a negyedgömb vagy kupola alakú szerkezet a legigényesebb designokkal is vetekedhet.

Ravena medencefedés

Laguna Neo medencefedés

Ha klasszikus kialakítású, magas medencefedésre vágyik akkor a Laguna Neo az önnek megfelelő termék. Kialakítása révén szabad mozgást tesz lehetővé a medence fedése alatt. A termék könnyen kezelhető rögzítési rendszerrel lett kialakítva.

Laguna Neo medencefedés

Külön köszönettet tartozunk a HunTop portálnak, mely lehetővé tett eredeti tartalma egy részének újrapublikálását.