Bibione nyaralás

Az Adriai-tenger egyik legismertebb üdülőhelye. Több kilométer hosszú homokos stranddal, élettől lüktető, éjjel-nappal nyüzsgő városközponttal várja az idelátogatókat. Esténként utcái sétálóutcává alakulnak át. Finom homokos, sekély vizű strand jellemző, zuhanyzóval, strandfelügyelettel, strandszervizzel. Napernyő és nyugágy bérelhető.

Sportolási lehetőségek: vitorlás, szörf és csónakkölcsönző, szörfoktatás, minigolf, lovaglás, kerékpárkölcsönzés, teniszpályák (Bibione-Spiaggia).

Caorle

Elegáns, exkluzív tengerparti üdülőhely, amely történelmi belvárosának és csatornáinak köszönhetően „kis Velence” néven is ismert. Caorle vonzereje a régi városközpont, a helyreállított utcácskák, terek, a festői halászkikötő, valamint a város kellmes hangulata. Számtalan étterem, bár, kávézó, diszkó, üzletek, Lunapark (vizividámpark) és a parti sétány garantálja a változatosságot.

Strand: a két strandszakaszt egy kis földnyelv választja el egymástól. A strand sekély vizű és homokos vagy kövezett napozóteraszos a városközpont közelében.