Chelsea ásza visszatérésére készül

A Chelsea ásza, Romelu Lukaku az Interhez való visszatérésére készül, „64 millió fontos csomag” készül az üzlethez.

A Chelsea tavaly nyáron 97,5 millió fontot költött Romelu Lukaku szerződtetésére az Inter Milanból.

A FociTipp hírei szerint a Chelsea ásza, Romelu Lukaku visszatérhet az Inter Milanhoz, az olasz klub pedig 64 millió fontos csomagot készít elő a szolgálataiért. Lukaku a Stamford Bridge-en megbukott, mióta tavaly nyáron másodszor is aláírt a klubhoz.

A Chelsea 97,5 millió fontot fizetett ki, hogy elhozza Lukakut az Intertől, miután a belga csatár két szenzációs szezont töltött a Serie A-ban.

Lukaku számára jól indultak a dolgok a tavalyi szezon elején, hiszen az első négy meccsén négy gólt szerzett a Chelsea színeiben. De a szezonja hamarosan visszaesett, mivel nehezen találta meg a góllövő cipőjét. Végül Thomas Tuchel kezdőcsapatából is kikerült, miután a Sky Italiának adott interjújában elárulta, hogy vissza akar térni a San Siróba.

Lukaku a szezon utolsó szakaszában egyre inkább küzdött a játékidőért, és a szezont 44 fellépésen 15 góllal zárta. És most teljesülhet a vágya, hogy újra az Inter mezét húzza magára.

A Sportitalia szerint az Inter hajlandó 12,75 millió fontot ajánlani a Chelsea-nek Lukaku kölcsönvételéért – és adózás után 6 millió font fizetést adnának neki. Az üzletük tartalmazna egy opciót is, hogy jövő nyáron akár 51 millió fontért megvásárolják őt. Az Inter vezetői és Lukaku ügyvédje között a hírek szerint kedden lesz egy találkozó, az átigazolás egyik feltétele pedig az, hogy június vége előtt meg kell történnie.

Fotó: transfermakt.com